Hoppa till sidans innehåll

Nyheter SF - SSF


Simidrottskonferens 2021

(2021-02-19 14:33)
Vi håller tummarna, tror & hoppas att vi kommer kunna ses för en gemensam konferens den 17-19 september!
 
Hela 6,9 miljoner kronor. Det fick alla föreningar och lag som städade i Städa Sveriges miljöprojekt under 2020 dela på. Nu kan föreningar och lag anmäla sitt intresse för sin chans att städa naturen och tjäna pengar under 2021.
 
 
 
Välkomna till dagens digitala presskonferens på Teams kl 17.00 där landslagsläkare René Tour kommer att prata kring dagens operation av Sarah Sjöströms armbåge.
 
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade idag att de som är födda 2002 och senare återigen kan återgå till sina idrottsträningar och betonar vikten av att även gymnasie-ungdomarna nu får tillgång till träning igen.
 
Svenska Simidrott delar varje termin ut fyra utbildningsstipendier. Sista ansökningsdag för vårens stipendium är den 12 februari.
 
I Städa Sveriges verksamhet verkar årligen tusentals ledare när miljöprojekt skall planeras, utföras och rapporteras. Ideellt arbetande ledare verkar ofta i det tysta och den enskilda insatsen är av mycket stort värde för den lokala föreningen.
 
2020 års tränar/ledarstipendium till delas Philip Carlsson från Helsingborgs Simsällskap. Stipendiet på 25 000 kr delas ut till en ledare/tränare som är i början av sin karriär och vill utbilda sig vidare.
 
Svensk Simidrott välkomnar er till den digitala licenskursen på ämnet Öppet Vatten den 19-21 mars.
 
Under VT 2021 arrangeras digitala utbildningar i WinGrodan 2 och tidtagning med ARES eller Quantum. Vid tre tillfällen hålls även en kortare utbildning om de nya programmodulerna Utmanaren (Medalj) och Poängjakten som introduceras i WinGrodan 2.
 
Vill du vara med och utveckla Svensk Simidrott? Svenska Simförbundet söker en verksamhetsutvecklare inom området barn och ungdom, ett stimulerande jobb för dig som gillar utmaningar och idrott.
 
Svensk Simidrott bjuder under våren 2021 in till en föreläsningsserie för dig som jobbar med föreningsledning på något sätt, kanske som Verksamhetsledare eller Styrelseledamot.
 

Simidrottspeppen!

(2021-01-22 16:00)
Vi är glada att simidrottare födda 2005 och senare nu återigen kan träna i bassängerna runt om i vårt land! Men för våra äldre simidrottare som väntar och hoppas att få komma in snart så behöver vi pepp för att hålla igång.
 

HÄR»  kan du bli  medlem och boka plats på våra aktiviteter
Start vår-21  vecka 4 och 5
¤ ABC»   stängda
¤ Teknik brons» öppen
start 28/1
¤ Parasim» kontakt»

start 2/2 tidigare     deltagare är inlagda

Start vår-21 framflyttad t.v.
¤ Vattengympa»  öppen
¤ Crawlkurs»  stängd   
¤ Simlinjen»   stängd


  För mer info klicka på
logo   
 
Klubbklädessidan» 

Säffle SS´Sponsorer
Bli SPONSOR - teckna avtal»
Stöd SSS när du spelar hos Svenska Spel. Då bidrar du till att SSS får en slant. Tack!
 
http://www.askas.se/


Spela BINGO här»

Susnet »

Besökare denna vecka: 

Besökare sedan 2004:

Postadress:
Säffle SS - Simidrott
Noltorps Gård
66191 Säffle

Kontakt:
Tel: 0702213441
E-post: info@saffless.se

Se all info