Hoppa till sidans innehåll

Nyheter SF - SSF


Från 1 december krävs vaccinationsbevis som smittskyddsåtgärd för tävlingar och matcher, vilket innebär följande för idrotten
 
Följ den svenska truppen på JVM i Kiev, med 10 aktiva simhoppare på plats deltar vi med en av de största trupperna någonsin.
 
 
Nu är det klart att Svensk Simidrott kommer att starta upp en ny internationell simtävling för masterssimmare kallad Stockholm Golden.
 
Den 10 - 12 december går Sum-Sim Riks på Eriksdalsbadet i Stockholm.
 

Följ SM/JSM !

(2021-11-22 09:39)
Den 24/11 tom den 28/11 simmas SM/JSM i Stockholm. Välkommen att följa tävlingarna på plats i Eriksdalsbadet eller på Simidrotts-TV !
 
Nu är den här, guiden för er nästa simarena med allt du behöver veta – från idé, projektering och kommunkontakter fram till färdigt bygge.
 
På grund av oro för ökad spridning av Covid-19 vill nu Folkhälsomyndigheten införa krav på vaccinbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från den 1 december.
 
På grund av föräldraledighet söker vi nu en person som under 2022 vill vara med och driva vårt simkunnighetsarbete framåt. Är du den vi söker?
 

Folkspel 2021

(2021-11-10 14:35)
Ideella Folkspel, föreningslivets eget lotteribolag, har summerat överskottet från försäljningen av Bingolotter, Sverigelotter och Julkalendrar det senaste verksamhetsåret.
 
Stipendier kan sökas för högre vidareutbildning, nationellt och internationellt
 
Stockholmspolisens IF Simförening och Svenska Simförbundet utlyser Stig Ohlssons ledarskapsstipendium för vilket ansökan ska sändas in senast söndag 14 november 2021 till Svenska Simförbundet via e-post info@svensksimidrott.se
 
Utvecklingsintressesrade tränare eller ledare kan söka Svensk Simidrotts tränarstipendium
 
Vår samarbetspartner Folkspel erbjuder alla simföreningar att tjäna extra på lottförsäljning inför kommande jul - läs mer här.
 
 

HÄR»  kan du bli  medlem och boka plats på våra aktiviteter
Simskola       
Tekniksim   
 

Vattengympa  öppen för bokning
Parasim anmäl via e-post/mobil

        Välkommen!
 
  För mer info klicka på
logo   
 
Klubbklädessidan» 

Handlar du på   stadiumSvart.png kan både du och Säffle Simsällskap få bonus eller brukar du köpa t.ex. bingolotter? Tack för att du då väljer att stötta Säffle Simsällskap - det är gratis! Läs hur du gör»

Säffle SS´Sponsorer
Bli SPONSOR -
kontakta malin@saffless.se
http://www.askas.se/


Spela BINGO här»

Susnet »

Besökare idag: 

Besökare sedan 2004:

Postadress:
Säffle SS - Simidrott
Brosäter Ekåsen
66192 Säffle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@saffless.se

Se all info