Bokningsvillkor

Bokningsvillkor  

 

Bekräftelse på bokning/kallelse
När du bokar en kurs hos Säffle Simsällskap skickas alltid en bekräftelse/kallelse och en faktura via e-post till dig med information om kursstart, tid och grupp. (Kolla ev. skräpkorgen)

Bokning av kurs är bindande och kursavgifter faktureras.

 

Om kursavgiften ej är betald i tid kommer en påminnelse att skickas till er via e-post.
Om betalning ej sker efter påminnelse har Säffle Simsällskap rätten att stoppa ert deltagande i kursen.

Avbokning och återbetalning 
Avbokning mer är 10 dagar innan kursstart: Ingen avgift. Det finns en avbokningsknapp fram till 10dagar före kursstart.
Avbokning mindre än 10 dagar innan kursstart debiteras med 150kr i administrationskostnader.

Vid avbokning p.g.a. sjukdom/skada där läkarintyg kan uppvisas återbetalas den del av kursavgiften som motsvarar de missade tillfällena minus 150 kr i administrationsavgift.

Minimiantal deltagare
Vi kan tvingas ställa in en kurs före kursstart om antalet är färre än fem deltagare. varvid Ni har då rätt att återfå hela deltagaravgiften. Om möjligheter finns slår vi ihop två kurser. Undantag kan göras av speciella skäl.

Force majeure
Vi försöker så långt som möjligt hitta ersättningstider om någon grupp blir inställd. Men i det fall vi inte anser oss ha möjlighet att hitta ersättningstider utgår ingen återbetalning för inställda kurstillfällen. 

Säkerhet
Av säkerhetsskäl
får ingen hoppa i bassängen förrän tränaren ger klartecken, ingen får heller bada efter att träningen är avslutad. Vill man bada där allmänheten har banor/bassänger måste man betala in sig. Simhallens regler gäller även Simsällskapets kursdeltagare.

Medlemmar som deltar i kurs är försäkrade under träningstiden. Idrottsförsäkringen genom Simförbundet och Folksam gäller vid skada i samband med träning, tävling, match och under resor till och från dessa aktiviteter. Försäkringen gäller så snart avgiften är betald.

Behandling av personuppgifter enligt GDPR
Läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter och tar tillvara dina rättigheter under medlems-och användarvillkor»

2019 11 22